September 24, 2022
News Ticker

Volei Feminin! Târgovișteanca Andreea Neagu, cu Naționala României U16 la Turneul Balcanic de Calificare la CE

Târgovișteanca Andreea Neagu a participat cu echipa națională U16 a României la Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European

Una dintre speranțele voleiului dâmbovițean, Andreea Neagu, sportivă legitimată la CSȘ Târgoviște, a participat în perioada 09-13 martie cu echipa națională U16 a României la Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European, programat în perioada 10-17 iulie, în Ungaria și Slovacia.

Sportiva dâmbovițeană a fost folosită de staff-ul naționalei “tricolore” în mai multe meciuri în cadrul turneului găzduit de Serbia. Jocurile susținute de România în țara vecină au fost primele în naționala U16 a României pentru sportiva descoperită de Ion Atanasiu.

România a încheiat pe locul 4 Turneul Balcanic de calificare la Campionatul European din acest an, după ce a înregistrat o victorie (3-0 cu Macedonia de Nord) și trei înfrângeri (0-3 cu Turcia, 0-3 cu Serbia și 0-3 cu Bulgaria).

Cum a terminat pe primul loc grupa, Serbia s-a calificat la turneul final al Campionatului European, iar pentru România și celelalte formații va mai exista o șansă de calificare în luna mai.

Sursa- Asociaţia Judeţeană de Volei Dâmboviţa

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1