May 28, 2024
News Ticker

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Nu voi renunța la proiectul DN71, București- Târgoviște-Sinaia!

Drumul Expres București-Târgoviște, proiect pe care, încă de anul trecut, l-am propus dâmbovițenilor, a prins rădăcini și este pus în practică acum de Ministerul Transporturilor. Pot spune că scoaterea la licitație a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru Drumul Expres București-Târgoviște reprezintă recunoașterea muncii depuse de echipa pe care o conduc la Consiliul Județean Dâmbovița.

Consiliul Județean Dâmbovița are deja scos la licitație și Drum de legătură la DN71 și limita de sud a comunei Tărtășești pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Răcari și către zona metropolitană București.

De asemenea, sper ca și celelalte proiecte propuse de mine, inele de Centură pentru municipiul Târgoviște, orașele Răcari, Fieni, Pucioasa și Găești, să fie puse în aplicare de Ministerul Transporturilor.

Pe de altă parte, îi anunț pe dâmbovițeni că nu voi renunța la proiectul de extindere, modernizare și reabilitare DN71 Bâldana-Târgoviște-Sinaia. Acest proiect este matur din toate punctele de vedere, sunt bani alocați pentru demararea lucrărilor, însă mai trebuie doar voință politică din partea actualilor guvernanți.

Corneliu Ștefan – Președinte Consiliul Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1