May 29, 2024
News Ticker

Au trecut în rezervă! Col.Florin Muscăloiu și plt. adj. Emil Călin, de la Centrul Militar Județean Dâmbovița!

Astăzi, 30.03.2021, la sediul Centrului militar județean Dâmbovița, într-un cadru restrîns în contextul epidemiologic actual, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă a domnului Colonel MUSCĂLOIU Florin-Sergiu și a domnului Plutonier adjutant principal CĂLIN Emil.

În prezenţa personalului unității, domnul colonel ȘERBAN Neculai, comandantul Centrului militar zonal Vrancea, reprezentatul eșalonului superior a dat citire ordinelor de trecere în rezervă a acestora.

Domnul Colonel (Art.Ra.) MUSCĂLOIU Florin-Sergiu a urmat cursurile Liceului militar din Craiova, începând cu anul 1985, după care a urmat cursurile Institutului Militar de Artilerie și Geodezie din Sibiu, în anul 1989.

Și-a început cariera de ofiţer în garnizoana Mihai Bravu, în anul 1992.

Din anul 2004 și până astăzi, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Centrului Militar Județean Dâmbovița, ocupând numeroase funcţii de execuţie şi conducere în structurile acestei unităţi.

În anul 2019 a fost împuternicit Comandant la Centrul Militar Județean Giurgiu.

În anul 2020 a fost numit în funcția de Șef de stat major al C.M.J. Dâmbovița și împuternicit la comanda acestei unităţi.

Pe timpul celor peste 35 de ani de carieră militară, ofiţerul a obţinut rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor specifice şi în pregătirea profesională.

Domnul Plutonier adjutant principal (Au.) CĂLIN Emil a urmat cursurile Institutului militar “Basarab I” Pitești, începând cu anul 1989.

Și-a început cariera militară în garnizoana Târgoviște, în anul 1991, ocupând diferite funcții.

În perioada 2004-2008 a urmat cursurile Universității Valahia Târgoviște, Facultatea de teologie.

Începând cu 2017 și până în prezent a îndeplinit funcții în cadrul Birourilor de informare-recrutare din București și Târgoviște.

Pe timpul celor peste 31 de ani de carieră militară, subofiţerul a obţinut rezultate meritorii în îndeplinirea atribuțiilor specifice şi în pregătirea profesională.

Întregul colectiv al Centrului militar județean Dâmbovița le urează sănătate, viață lungă și aceeași putere de muncă. Ne va lipsi perfecționismul și perseverența voastră, dar cel mai mult ne va lipsi experiența.

Mult succes în noua etapă a vieții!

Text: Mircea-Biolan Marinescu

Foto: CMJ Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1