August 14, 2022
News Ticker

Jandarmeria Dâmbovița! Măsuri de ordine și siguranță la protestul din Târgoviște!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița a asigurat măsurile de ordine publică la protestul ce a avut loc luni, 29 martie, în municipiul Târgoviște. 

Permanent, pe timpul desfășurării acestei manifestații, echipele de dialog ale inspectoratului au adus la cunoștința participanților prevederile legale în vigoare, precum și consecințele legale ale nerespectării acestora.

Protestul a fost unul spontan și s-a desfășurat în mod pașnic, fără incidente, iar până în prezent nu au fost aplicate sancțiuni.

În continuare, vom analiza imaginile operative pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au încălcat legea.

Facem precizarea că, pe timpul stării de alertă, numărul maxim permis pentru participarea la adunări publice declarate este de 100 de persoane, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță sanitară. 

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița va asigura în continuare condițiile de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare și va urmări permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale.

 

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1