June 13, 2024
News Ticker

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu! La miezul nopții, vizită la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!


Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, la miezul nopții, a efectuat o vizită inopinată la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde a fost întâmpinat de Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița – și Claudiu Dumitrescu – managerul spitalului.
Noaptea trecută, Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unitate aflată în subordinea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, a primit vizita ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.
Acesta a avut plăcuta surpriză să constate că cea mai importantă instituție medicală din județul nostru face față cu brio situației grele prin care trece întregul sistem medical, iar acest lucru se datorează, în cea mai mare măsură, cadrelor medicale ale SJU.
Pot spune că ministrul Vlad Voiculescu a rămas impresionat de numărul mare de medici tineri găsiți la datorie, dar și de proiectele de investiții pe care Consiliul Județean Dâmbovița le are pentru Spitalul de Urgență.
Dintre acestea, reamintesc extinderea, modernizarea și reabilitarea Unității de Primiri Urgențe, lucrări de peste 8 milioane de lei care deja au fost scoase la licitație, construirea unui ambulatoriu de specialitate – se lucrează intens la proiectul tehnic pentru construirea acestuia, dar am în vedere și extinderea secției de Cardiologie, precum și achiziționarea unui angiograf.
Sperăm că efortul de îmbunătățire a actului medical dâmbovițean să fie susținut și de Ministerul Sănătății, iar la următoarea vizită, ministrul Vlad Voiculescu să ne anunțe că cererile noastre de finanțare au fost aprobate“, a mărturisit Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița.
Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1