May 29, 2024
News Ticker

Arhiepiscopia Targovistei si Politia Romana! Impreuna pentru Educatia celor Mici!

În perioada 24 – 25 martie 2021, cu ocazia Zilei Poliției Române, s-a desfășurat, la Muzeul Poliţiei Române din Târgovişte, concursul pe teme de educaţie rutieră, drepturile și îndatoririle copilului, respectiv componenta emoţională / comportamentală, din cadrul Proiectului de prevenire a victimizării minorilor intitulat „Împreună putem schimba lumea!”.

Acest proiect a fost organizat de structura de prevenire din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, dar și cu alți parteneri.

La activitate au participat preşcolarii de la grădiniţele cu program prelungit: „Rază de Soare“, nr.15, „Sf. Francisc” şi „Alexandrina Simionescu Ghica“, din Târgoviște, precum și de la Grădinița din Runcu.

La final, copiii au primit diplome şi premii din partea Arhiepiscopiei Târgoviștei, a Corpului Național al Polițiștilor – C.T. Dâmbovița şi a Centrului Județean de Resurse și de Asistență Educațională (C.J.R.A.E.) Dâmboviţa.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1