September 30, 2023
News Ticker

Bilanț! Reuniunea Comitetului Județean al Crucii Roșii Dâmbovița!

BILANȚ!

Astăzi, în calitate de președinte al Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița, am avut onoarea de a prezida ședința Comitetului Județean, desfășurată atât pe platforma Zoom, cât și pe Whatsapp.

Pe ordinea de zi am avut: prezentarea raportului de activitate pe anul precedent, al execuției bugetare și al comisiei de cenzori, după care a fost aprobat bugetul de venituri și cheltuieli pe anul în curs, precum și strategia de dezvoltare a Filialei.

De asemenea, au fost votați noii membri ai Biroului și ai Comitetului Județean, respectiv: dl. Popescu Gheorghe – vicepreședinte, dl. Antofie Adrian, dl. Alfred Hantăr și dl. Dan Popa – membri în Birou, iar dl. Dan Simescu – membru al Comitetului.

Cu această ocazie, am adresat alese mulțumiri conducerii executive a Filialei, domnului director Raul Pavelescu și echipei sale, pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în anul precedent, an în care ne-am confruntat cu toții cu probleme deosebite datorită pandemiei cu noul coronavirus. Totuși, am reușit să sprijinim spitalele din județ (Târgoviște, Moreni și Pucioasa) cu aparatură medicală, cu tunele de dezinfectare, corturi, măști și mănuși, am donat boilere electrice școlilor din județ, am acordat ajutoare financiare și materiale persoanelor defavorizate, am donat sânge împreună cu voluntarii noștri, am sprijinit organizarea celui mai mare eveniment religios din Arhiepiscopia Târgoviștei – Pelerinajul la moaștele Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului și Mitropolitul Țării Românești, ale cărui sfinte moște se află în Catedrala Mitropolitană din Târgoviște, am continuat parteneriatele cu DGASPC Dâmbovița, DAS Târgoviște, ISU, IJJ, IPJ, ISJ etc.

Pentru toate acestea și pentru multe altele pe care nu le-am menționat acum, mulțumesc tuturor voluntarilor, sponsorilor, donatorilor, partenerilor și colaboratorilor Filialei de Cruce Roșie Dâmbovița.

Ionuț Ghibanu – Președinte Crucea Roșie Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1