April 19, 2024
News Ticker

Lupte Libere – CS Târgoviște! 11 sportivi, calificați în finalele CN pentru cadeți și Cupa României pentru seniori!

În perioada 11-14 martie, în Sala Sporturilor din Târgoviște, s-a desfășurat Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național Individual–cadeți și Cupa României la lupte feminine lupte libere și greco-romane pentru seniori.

La turneul din vechea cetate de scaun a Țării Românești, Clubul Sportiv Târgoviște a fost reprezentat de 11 sportivi, care s-au calificat incorpore pentru faza finală a celor două competiții. Mai mult de atât, o parte dintre aceștia au încheiat competiția pe podium.

Sportivii antrenați de Cornel Cornea care au reușit calificarea în finala Campionatului Național de lupte libere pentru cadeți sunt Raul Ciucioiu (cat. 110 kg), Florin Maghiran (71 kg), Alberto Popa (55 kg), Robert Stănică (48 kg), Jasmina Manea (80 kg) și Larisa Dobre (48 kg).

De asemenea, luptătorii care au acces în Finala Cupei României al seniori au fost Ionuț Drăgănescu (79 kg), Adrian Bârdeș (86 kg), Iulian Burduf (57 kg), Andrei Burcea (65 kg) și Valentin Croitoru (70 kg).

La finalul acestei săptămâni, luptătorii clubului nostru vor participa la Turneul de calificare pentru Finala Campionatului Național Individual pentru juniori/ Cupa României, găzduit de orașul Constanța.

Peste două săptămâni, la Pitești, sportivii de la CS Târgoviște vor lupta pentru medalii în Cupa României pentru cadeți.

Sursa- cstargoviste.ro

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1