February 23, 2024
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Treceri în rezervă la Detașamentul de Pompieri Găești!

Treceri în razervă la Detașamentul de Pompieri Găești

În această dimineață, la sediul Detașamentului de Pompieri Găești, a avut loc o festivitate care a marcat un moment emoționant pentru pompierii găeșteni. Trei dintre ei au trecut în rezervă, cu drept de pensie: plutonier adjutant șef Petre Gheorghe, plutonier adjutant șef Florea Mircea și plutonier adjutant șef Stan Ionel, toți din cadrul Gărzii de Intervenție de la Găești.

Cu ocazia pensionării, adjunctul inspectorului șef a acordat Diplome de apreciere pentru întreaga activitate profesională desfășurată, adresându-le mulțumiri și felicitări pentru profesionalismul, devotamentul și implicarea de care au dat dovadă de-a lungul carierei militare.

Pentru cei trei pompieri a fost un moment extrem de emoționant și pentru că fac parte din cei care au pus bazele primei gărzi de intervenție în orașul Găești, în anul 1995.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul subunității și a inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1