March 29, 2024
News Ticker

De Noaptea Minții! Alianța PNL – USR – PLUS – PSD pentru susținerea LGBT în Parlamentul European!

LGBT

Implementarea ideologiei LGBITQ poate deveni realitate, în condițiile în care Parlamentul Europei a votat acum patru zile în favoarea implementării legislației aferente în țările membre ale Uniunii.

Considerăm că o atare decizie nu poate fi nici acceptată și nici implementată fără consultarea prealabilă a cetățenilor europeni.

Orice tip de legislație, care vizează schimbarea normelor sociale, culturale și juridice, realitatea biologică obiectivă, relațiile dintre bărbat și femeie, alterând și deconstruind în mod halucinant societatea, nu poate fi impusă și deci este inacceptabilă.

Atragem atenția opiniei publice că absolut toți (!) europarlamentarii PSD și USR-PLUS au votat în favoarea acestui atac la logica drepturilor omului și la suveranitatea țării, în timp ce unii liberali s-au abținut convenabil. Vechea și noua Stângă politică au colaborat, așadar, fructuos și iresponsabil.

Alternativa Dreaptă somează Parlamentul, Guvernul și Președinția României să nu treacă la transpunerea în practică a deciziei Parlamentului European, fără acordul prealabil al majorității cetățenilor români.

Sursa – Alternativa Dreaptă

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1