April 20, 2024
News Ticker

Arhiepiscopia Târgoviștei! Acordarea Duhovniciei pentru 3 tineri preoți!

Trei tineri preoţi, recent hirotoniți: Traian – Alexandru Miu, de la Parohia Șotânga, Protoieria Pucioasa, Pr. Radu – George Dinescu de la Parohia Vulcana Pandele, Protoieria Pucioasa și Marius-Cosmin Cătălina, de la Parohia Burduca, Protoieria Găești, au fost hirotesiți întru duhovnic, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, joi, 11 martie 2021, în biserica Kretzulescu, Paraclis al Reședintei.

În cuvântul său de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a îndemnat pe noii duhovnici să contribuie la aprofundarea vieții duhovnicești de la parohiile lor, mai cu seamă prin intermediul intensificării educației catehetice, în special în rândul noilor generații. De asemenea, Mitropolitul Nifon a evocat necesitatea sprijinirii eforturilor generale de limitare și de eradicare a pandemiei cu noul coronavirus, mai ales prin intermediul activităților social-filantropice.

La finalul slujbei, Înaltpreasfinţia Sa a oferit în dar tinerilor preoți câte un Molitfelnic și o cruce de binecuvântare.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1