May 27, 2024
News Ticker

ITM Dâmbovița! Se caută specialiști la Autoritatea Europeană de Muncă!

Autoritatea Europeană de Muncă este în căutare de specialiști, care să poată ocupa, prin detașare, mai multe posturi disponibile experților, pe parcursul anului 2021. Potrivit unei adrese comunicate de Ministerul Muncii și Protecției Sociale, prin Inspecția Muncii               termenul limită pentru depunerea candidaturilor este de 16 martie 2021.

Posturile se adresează experților naționali, cetățeni ai Uniunii Europene, care deja activează într-o instituție a administrației publice naționale, regionale, sau locale, cu o vechime de cel puțin 12 luni la locul de muncă. Aceștia vor rămâne angajați ai respectivei instituții și pe durata detașării în cadrul Autorității Europene a Muncii. De asemenea, experții care candidează pentru unul dintre aceste posturi trebuie să aibă o vechime de cel puțin trei ani, pe o funcție cu un nivel similar celui vizat. O altă condiție obligatorie este cunoașterea temeinică, la nivel C1 a uneia dintre limbile europene și stăpânirea la un nivel satisfăcător, B2, a altei limbi de circulație europeană.

Profilurile pentru care se caută experți disponibili detașării pe parcursul acestui an sunt următoarele: road transport area (zona de transport rutier), EURES activities (activități specifice rețelei EURES), labour mobility and information (informații despre mobilitatea forței de muncă), cross-border labour inspections and undeclared work (inspecția transfrontalieră a muncii și munca nedeclarată), labour mobility analyses and risk assessment (analiza mobilității forței de muncă și evaluarea riscurilor), capacity building (dezvolatarea capacității), mediation (mediere), Human Resources (resurse umane), SharePoint Professional (platforma de colaborare), General Profile (profil general).

Cv-urile format european se pot trimite pe adresa: https://ec.europa.eu/dgs/personnel_administration/open_applications/CV_Cand/index.cfm?fuseaction=premierAcces

Informații suplimentare puteți solicita la adresa EMPL-ELA-HR@ec.europa.eu

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1