September 27, 2022
News Ticker

Prefectura Dâmbovița! Botez la Valea Voievozilor, sancționat cu amenzi în valoare de 8.000 lei!

În perioada 5-6 martie, sub autoritatea Instituției Prefectului Judeţului Dâmbovița, polițiștii, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au desfăşurat acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun.

Scopul vizat de aceste acţiuni îl constituie prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

În cadrul acțiunilor desfășurate au fost legitimate 5.299  de persoane, au fost verificate 289 societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 667 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 168 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 10.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

Exemplu:

Polițiștii din cadrul Sectiei nr. 1 Poliție Rurală Targoviste, ca urmare a unei sesizari, s-au deplasat la un imobil de pe raza localității Valea Voievozilor, unde au identificat 14 persoane care participau la o petrecere (botez). Acestea au fost sancționate contravențional, valoarea amenzilor aplicate fiind de 8.000 de lei.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1