April 14, 2024
News Ticker

Protest Anti – Năsui și Drulă! DN 71, blocat de PNL Târgoviște și sindicaliștii de la COS!

PNL Târgoviște și sindicaliștii de la COȘ Târgoviște și-au unit forțele pentru a sensibiliza Miniștrii Transportuilor (Cătălin Drulă) și al Economiei (Claudiu Năsui), ambii de la USR – PLUS, de salvare a celor 2 proiecte majore pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, DN 71 și COS.

Astfel liberalii târgovișteni, conduși de Aurelian Cotinescu, alături de sindicaliștii lui Nicolae Dragodănescu (președintele Sindicatului Valahia Târgoviște și Președintele CNS Cartel Alfa Dâmbovița) au blocat pentru câteva minute DN 71, la ieșirea din Târgoviște, în fata Primăriei Ulmi, pentru a trage un semnal de alarmă privind DN 71 și COS Târgoviște, în condițiile în care, săptămânal, au loc accidente rutiere grave, soldate cu victime, pe Drumul Național 71, iar Ministrul Cătălin Drulă pare insensibil.

Noi vrem tragem un semnal de alarmă ! Nu vorbesc în calitate de om politic, ci de târgoviștean și ar trebui ca toți târgoviștenii se alăture demersului nostru. DN 71 și COS Târgoviște sunt 2 proiecte capitale pentru dezvoltarea Târgoviștei și a Județului Dâmbovița !”, ne-a mărturisit Aurelian Cotinescu – Președinte PNL Târgoviște.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1