December 10, 2023
News Ticker

AJF Dâmbovița! Costin Mihai, șeful Departamentului Media & Marketing!

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița se aliniază standardelor, printr-un Departament Media & Marketing care a stabilit o strategie de comunicare complexă, cu obiective de promovare pe mai multe direcții. Fotbalul dâmbovițean are nevoie de vizibilitate, de credibilitate, dar și de susținere, obiective ce pot fi realizate prin atingerea unei reputații instituționale. Se lucrează intens la reconsolidarea imaginii AJF Dâmbovița, pentru a construi o comunitate respectabilă în jurul fotbalului județean. Președintele Ciprian Prisăcaru a ales să facă echipă pe Departamentul Media & Marketing cu unul dintre colaboratorii importanți din ultima perioadă, Costin Mihai, inspector Imagine și Promovare în cadrul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște.

Cine este Costin Mihai

„Am 43 de ani, sunt licențiat în Științe ale Comunicării și am absolvit studii universitare de master în Jurnalism și Studii Culturale Europene. Activez de peste două decenii în presa sportivă scrisă, cu multiple colaborări în radio și televiziune. Sunt Șeful Departamentului Sport al cotidianului Jurnal de Dâmbovița, membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și am colaborat cu cele mai titrate publicații de profil, precum Gazeta Sporturilor, ProSport sau Sportul Românesc”

„Am ales această nouă provocare, pentru că am încredere în proiectul propus de președintele Ciprian Prisăcaru, dar și în noua echipă de la AJF Dâmbovița. Ca jurnalist sportiv, am susținut un demers continuu de însănătoșire a fotbalului județean și sunt convins că pot ajuta mai mult din interior. Cunosc foarte bine problemele din fenomen, am conexiuni în teritoriu, la nivel național și în mediul de afaceri, iar impactul de imagine va fi la un alt nivel”

„Consider că trebuie să ne implicăm mai mult în proiectele cu rezonanță sportivă, și nu numai. Sunt mulți oameni capabili care nu primesc șansa de a se dezvolta, iar multe dintre instituții suferă la nivelul calității umane. Îmi doresc ca AJF Dâmbovița să lase în permanență ușa deschisă profesioniștilor! Fotbalul județean are nevoie de un suflu nou, de strategii coerente și de oameni valoroși. Putem construi uniți, nu dezbinați”

Sursa- AJF Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1