September 27, 2022
News Ticker

Ajută și TU! Alexandru are nevoie de ajutorul nostru! Alături de Alex în meciul vieții!

CONT: RO07INGB0000999903319349

TITULAR CONT : COCIOMEAGA RADU ALEXANDRU

Viata este atat de imprevizibila incat ne surprinde in fiecare moment, azi mergi intr-o directie, maine

poti sa o iei pe un drum total opus. Asa este viata lui, sotului meu. Timp de 35 de ani viata pentru el a fost

cel mai bun prieten, pentru ca el iubeste viata. Un om luminat, bland, saritor, cu credinta in Dumnezeu,

inconjurat de zambetele copilului sau, al sotiei, al familiei si ale prietenilor. Dar viata ne pune la

incercare mult mai mult decat am fi putut gandi vreodata. O data cu acest diagnostic viata lui s-a dat peste cap.

O simpla durere de umar s-a transformat intr-un diagnostic devastator, o tumoare foarte rara, leiomiosarcom, de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat.

Interventia chirurgicala este extrem de periculoasa, singura varianta fiind tratamente care sa opreasca

raspandirea cancerului si diminuarea tumorii. In speranta de a gasi un tratament care sa se plieze pe nevoile lui am ajuns in Belgia. Dupa investigatii amanuntite la Spitalul Erasme am fost redirectionati catre Institutul Jules Bordet, institut oncologic specializat in tratarea tumorilor rare, unde vor fi reluate

investigatiile si se incearca identificarea unei scheme de tratament inovator care sa il poata ajuta.

Alexandru are nevoie de ajutorul vostru, sedintele de chimioterapie, tratamentul, operatia sunt extrem de costisitoare, peste 100 000 euro, suma pe care nu pe putem sustine pana la capat. El este si va fi un luptator. Orice donatie este o speranta pentru victorie!

Sunt sigura ca atunci cand iubesti viata si viata te va iubi. Pe el viata trebuie sa il iubeasca pentru ca este tanar, are o minunatie de copil langa care trebuie sa traiasca, oameni care il iubesc neconditionat.

Alexandru – omul puternic!

Îl știm de-o viață!! Putem să spunem că relația noastră a depășit de mult limitele prietenei!! Suntem o familie și așa vom fi mereu!!

Alex iubește Steaua București!! A făcut-o încă de la vârsta de 10 ani, atunci când a mers prima data pe Ghencea!! La vârsta de 13 ani și a îndeplinit visul și anume, sa joace pentru Steaua!! A activat ca și atacant in cadrul grupelor de juniori ale CSA Steaua București timp de 2 ani și jumătate și de atunci,timp de peste 20 de ani, nu a mai lipsit de la meciurile echipei, nici în meciurile de pe Ghencea, nici în deplasări și nici chiar în meciurile din cupele europene!! Viața lui e STEAUA!! Întotdeauna a fost atras de fenomenul ultras și Peluza Sud Steaua, drept pentru care, alaturi de câțiva prieteni, in anul 2002 a inscripționat un banner colorat în roșu și albastru pe care scria Târgoviște și care a fost prezent vreme de câțiva ani la tribuna a2-a, chiar langa peluza sud a Templului, acolo unde s-a împrietenit cu câțiva membri ai grupului Old Boys!! Cifra 2002 se pare că l-a urmărit pentru că, după ani, s-a alăturat grupului ultras Vacarm 2002, grup in care a fost primit ca într-o familie!! In sfârșit era fericit și împlinit pentru că știa si simțea că face parte din Peluza Sud Steaua.

Sursa-Alături de Alex în meciul vieții

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1