May 22, 2024
News Ticker

Consiliul Județean Dâmbovița! Card de vizitare gratuită a obiectivelor turistice pentru primii 50 de participanți la Video – Call!

A început Târgul de Turism al României, iar timp de 3 zile, cele mai importante obiective turistice dâmbovițene sunt promovate de Consiliul Județean #Dâmbovița într-un mod inedit!

Anul acesta, târgul se desfășoară în mediul on-line, pe o platformă special creată pentru acest eveniment.

Ca în fiecare an, alături de Primăria Municipiului Târgoviște, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Primăria Pucioasa, promovăm unele dintre cele mai importante și frumoase obiective turistice dâmbovițene, iar topul celor mai interesante destinații pe care le propunem vizitatorilor este următorul:

Curtea Domnească din Târgoviște;

Palatul Brâncovenesc de la Potlogi;

Peştera Ialomiţei;

Casa Atelier “Gabriel Popescu” din Vulcana Pandele;

Muzeul de Artă;

Muzeul Evoluției Omului și Tehnologiei în Paleolitic;

Muzeul „Casa Romanţei”;

Casa Atelier “Gheorghe Petraşcu”;

Muzeul de Etnografie şi Folclor Pucioasa; Stațiunea balneoclimaterică de interes național Pucioasa.

De asemenea, în cadrul parteneriatului încheiat cu Primăria Municipiului Târgoviște, reședința de județ promovează la acest târg de turism Complexul Turistic de Natație, Grădina Zoologică, Teatru Tony Bulandra, Parcul Chindia – Skatepark și Centrul Istoric.

Pentru a atrage cât mai mulți vizitatori pe pagina de prezentare a obiectivelor noastre, am decis că primii 50 de participanţi ce vor intra prin video-call cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Dâmboviţa vor primi un card de vizitare gratuită a obiectivelor turistice aflate în administrarea Complexului Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1