September 24, 2022
News Ticker

AJF Dâmbovița! Dumitru Nistor, secretar general al Asociației Județene de Fotbal!

Numit secretar general al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița la 1 iunie 2018, Dumitru Nistor și-a păstrat funcția în mandatul noului președinte, Ciprian Prisăcaru. Experiența acumulată ca oficial al unor cluburi de fotbal importante din județ, dar și ca observator de joc la nivel divizionar și județean, îl creditează pentru a-și continua activitatea de secretar general al AJF Dâmbovița. S-a adaptat noilor standarde și pune umărul la reconstrucția fenomenului fotbalistic județean.

Cine este Dumitru Nistor

„Am 55 de ani și sunt de profesie maistru mecanic. Am activat pe diverse poziții la cluburi cunoscute, precum Flacăra Moreni, FCM Târgoviște sau Chindia Târgoviște. Sunt observator de joc la Liga a 2-a și Liga a 3-a”

„Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița se reorganizează, prin metode de lucru cu adevărat profesioniste și transparență totală. În mare măsură, echipele s-au adaptat noilor cerințe”

„Inițial rezervați, reprezentanții cluburilor încep să aprecieze noile proceduri de lucru și înțeleg că sunt în beneficiul fotbalului județean. Schimbarea este una majoră. Odată pornit pe un nou drum, trebuie ținută direcția până la capăt”

Mult succes, domnule secretar general

Sursa- AJF Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1