May 29, 2024
News Ticker

Liderul ALDE, Ionel Petre! DN 71, scop sau mijloc?!

Observ cu tristețe cum de ceva vreme Drumul Național 71(București-Sinaia) continuă să își ia tributul în animale, autoturisme sau chiar vieți omenești. Aproape că nu trece zi de la Dumnezeu fără ca în presă sau prin cunoscuți să nu se discute de vreun accident pe aceasta porțiune de drum. Cauzele acestor evenimente sunt de multiple, de la condițiile meteo sau calitatea drumului, la aglomerație pe anumite sectoare de drum sau, între anumite ore, la condus agresiv, iar justificările pot continua.

Interesant este faptul că de prea mulți ani și prea mulți lideri politici locali și naționali au câștigat alegeri cu promisiunea lărgirii acestei “poteci”. Culoarea politică, numele acestora sau partidul contează mai puțin pentru că au fost cam toți, iar dâmbovițenii au rămas, pe rând, cu ochii în soare. La fel și cei care au fost ademeniți să investească în județ. Au investit, au creat locuri de muncă, au plătit taxe și impozite și atât. Au fost păcăliți și s-au descurcat cum au putut.

Atât pot face statul și politicienii mărunți… Să mintă și să mimeze că lucrează!

Și în aceste condiții dâmbovițenii vor rămâne tot “departe de București”, alți investitori nu se vor înghesui să vină, iar DN-ul va continua să își ia tributul.

Trist, dar oamenii au conducătorii pe care… i-au ales…

 

Sursa: facebook Petre Ionel

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1