December 7, 2023
News Ticker

Pleacă din PMP! Florin Grigorescu, în discuții cu diverse formațiuni politice de dreapta!

Dragi prieteni,

Pentru că îmi place să fiu corect față de dumneavoastră și prietenii din presa locală, vă anunț pe această cale că nu mai sunt implicat politic și nu mai fac parte din conducerea PMP Dâmbovița.

Nu pot rămâne alături de oameni care nu-și recunosc eșecul în alegerile parlamentare și se urcă cu picioarele pe democrația din partid, oameni care aspiră la funcțiile înalte din partid mai ales la nivel central.

Pentru ca un partid să devină unul de elită în judet, membrii săi trebuie să aibă drepturi la comunicare, dezbatere, dialog și combatere a ideilor.

Sunt și rămân un om de dreapta. Confirm pe această cale că sunt în discuții cu diverse formațiuni politice de dreapta, care au o politică macro-economică de dezvoltare a României și încurajează libertatea de gândire, comunicare și expresie.

În timpul activității mele în PMP am cunoscut oameni minunați din tot județul, oameni serioși, care si-au dorit o schimbare în bine și pe care îi aștept alături de mine într-un nou proiect politic.

Dâmbovița are nevoie de oameni serioși, specialiști, demni să-și asume eșecurile și să promoveze noul în cultură, educație, tehnologie, transporturi, administrație, sănătate.

Pentru toți anii în care am fost în echipa PMP le mulțumesc dlui președinte Eugen Tomac, secretarului general adjunct Ioana Constantin, prietenului meu Robert Turcescu, doamnei Liliana Nițu și celorlați membri, consilieri locali, simpatizanți ai creștin-democrației din județul Dâmbovița.

Vă mulțumesc pentru că m-ați acceptat alături de voi!

Cu drag, Florin Grigorescu!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1