October 6, 2022
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni pentru siguranța sanitară a cetățenilor!

La data de 10 februarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au desfășurat noi acțiuni, sub autoritatea Instituției Prefectului și împreună cu celelalte structuri de la nivel teritorial, în vederea verificării modului în care se respectă normele impuse prin Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Peste 300 de polițiști și polițiști locali au desfășurat activități de control în zonele unde se formează aglomerări de persoane, respectiv în piețe, centre comerciale, restaurante, dar și în mijloacele de transport public în comun.

Astfel, în cadrul activităților, au fost legitimate peste 2.900 de persoane și au fost aplicate 76 de sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat măsurile de protecție individuală, în valoare de 7000 de lei.

S-au efectuat verificări la 325 de obiective de interes, dintre care 127 de unități de alimentație.

Totodată, acțiunile au vizat și controlul mijloacelor de transport public în comun. Polițiștii au verificat 107 astfel de autovehicule, în vederea asigurării unui climat de siguranță pentru călători.

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1