October 6, 2022
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni pentru prevenirea răspândirii noului Coronavirus!

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat noi acțiuni de control, alături de polițiști locali și jandarmi, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică..

Astfel, peste 2.800 de persoane au fost legitimate și au fost verificate 137 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

De asemenea, 93 de persoane au fost identificate că nu respectă măsurile de protecție individuală, iar alte 4 că nu respectă intervalul orar privind circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, acestea fiind sancționate contravențional.

Totodată, pentru ca deplasările efectuate cu mijloacele de transport public în comun să se realizeze în condiții de siguranță pentru călători, polițiștii au controlat 109 astfel de autovehicule

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor polițiștilor, în contextul pandemiei, vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1