May 30, 2023
News Ticker

Liga 1 – Chindia Târgoviște! Președintele Marcel Ghergu: Arbitrii se cred Dumnezei!

Președintele AFC Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, a reacționat după arbitrajele din ultimele meciuri disputate de echipa noastră în Liga I. Iată declarațiile:

“Suntem total nemulțumiți de maniera de arbitraj în ultimele trei partide de campionat, când am fost clar dezavantajați. Am avut penalty cu CFR, dar nu ni s-a dat. Apoi, cu Botoșani, un aut de-al nostru le-a fost acordat adversarilor, iar de acolo a pornit faza din care a ieșit golul victoriei lor. Cu Gaz Metan, ce să mai zic?! A văzut o țară întreagă că am avut două lovituri de pedeapsă, prima la 0-0, și degeaba.

Ca să nu mai vorbesc de întreaga manieră de arbitraj a lui Ionuț Coza! De aceea am făcut un memoriu la CCA, pe adresa președintelui Kyros Vassaras. Noi ne analizăm echipa, prestațiile, dar să și le analizeze și ei! Până când să plătim doar noi?!”

“Nu știu ce se întâmplă. Probabil, eram prea sus. Deranjăm pe cineva? Nu vreau să cred că e o conspirație împotriva noastră, așa cum am simțit-o și la finalul sezonului trecut. Dacă se întâmplă astfel de lucruri, să nu ne mai mirăm că nu vin investitori la fotbal, că fuge lumea.

Dacă se continuă la fel, ne gândim ce măsuri să luăm. Nu, nu ne vom retrage, să se retragă cei care nu respectă regulile jocului, regulamentele. Sau să fie retrași!”

“I-am respectat prea mult pe arbitrii aceștia, care se cred Dumnezei. De acum nu va mai fi așa. N-am vrut să zic despre asta, dar au fost situații când unii mai arestează o minge, pentru colecția personală, alții pleacă cu prosoapele pregătite de noi pentru după meci.

Nu contează asta, nu în asta constă nerespectul. Respectați-ne pe teren! Nu cerem nimic, doar să fim arbitrați corect! Se mai fac greșeli și în alte partide, dar prea multe și decisive, parcă premeditate, numai împotriva noastră”.

“Probabil că pandemia asta le-a făcut mult rău unor arbitri. Poate e cazul să fie testați sau vaccinați mai des. Ce se întâmplă îmi aduce aminte de finalul sezonului trecut, când ni se anulau goluri valabile și pierdeam din penalty-uri inventate. E greu să-l enervezi pe Săndoi, care e un domn! Dar s-au adunat prea multe. E munca lui, a băieților, a noastră. Toți pierdem, bani, locuri, poziții în clasament. Nu e vorba de play-off, că noi vrem doar să rămânem în Liga 1”

Sursa- afcchindiatargoviste.ro

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1