April 14, 2024
News Ticker

AJF Dâmbovița! Ionel Pitaru, Președintele Comisiei Județene pentru Copii și Juniori!

Ionel Pitaru este singurul președinte de comisie care rămâne pe poziții prin venirea lui Ciprian Prisăcaru la conducerea fotbalului dâmbovițean. Fostul mare fotbalist a reușit să crească în mod evident nivelul județean al competițiilor de copii și juniori. Va avea alături colaboratori la fel de apreciați, precum Mircea Petrescu și Cosmin Toboșaru, într-o comisie unde secretar a fost numit Adrian Pitaru. O echipă solidă, care va lucra pentru dezvoltarea fotbalului juvenil, viitorul sportului rege la nivel județean.

Cine este Ionel Pitaru

„Am 64 de ani și sunt de profesie maistru mecanic. Am jucat 341 de meciuri oficiale pentru CS Târgoviște în Diviziile A și B, dintre care 150 pe prima scenă a fotbalului românesc, unde am 5 goluri marcate. Am activat ca antrenor atât la nivel de seniori, cât și la juniori, cel mai sus la Divizia B, cu FCM Târgoviște. Am ocupat și poziții de conducere, fiind vicepreședinte la CS Târgoviște”

„La nivel de juniori, sunt antrenorul târgoviștean cu cele mai multe participări la fazele superioare ale campionatelor naționale. Am opt calificări la turneele semifinale și două finale naționale disputate, la juniori A1 și juniori C. Am lucrat la Târgoviște, de-a lungul timpului, cu mai multe generații de fotbaliști, iar unii dintre ei au ajuns în Liga 1, precum Daniel Florea, Liviu Mihai, Cornel Dinu, Mihai Bălașa, Dănuț Enescu, Alexandru Filip sau Cezar Lungu”

„Eu cred că această comisie, de copii și juniori, a fost una etalon a fotbalului dâmbovițean, și îmi doresc să rămână sus. A crescut nivelul competițiilor, dar și numărul echipelor. Aici îmi place să lucrez și vreau să-i ajut pe micii fotbaliști să crească într-un climat propice performanței, care să ducă la formarea lor ca sportivi și ca oameni. Mulți jucători s-au ridicat și din fotbalul mic”

„L-am susținut pe Ciprian Prisăcaru, pentru că a fost, de departe, cel mai bun candidat. Am luat, împreună, o hotărâre privind gratuitatea pentru legitimarea și vizele carnetelor de la copii și juniori. Eu sunt convins că se vor schimba multe la AJF, iar fotbalul dâmbovițean va intra, cu adevărat, în mileniul 3”

„După ce s-au redeschis școlile, sper ca și competiția de copii și juniori să se reia. Copiii au pierdut cel mai mult, întrucât au sărit o treaptă de juniorat. Vă dați seama că, la acest nivel, nu se mai joacă din noiembrie 2019, iar mulți s-au lăsat, fără un campionat care să-i atragă. Peste câțiva ani, se va vedea acest gol în programul de pregătire”

Mult succes, domnule președinte

Sursa- AJF Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1