February 21, 2024
News Ticker

Salvamont Salvaspeo Dâmbovița! Intervenție pentru salvarea a 2 turiști în zona Scropoasa!

Interventie terminata cu succes.

Echipa Serviciului Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita a intervenit in data de 8 februarie 2021, in zona Scropoasa, acolo unde a fost solicitata pentru a ajuta doi turisti blocati cu masina personala.

Turistii aflati in dificultate au solicitat ajutorul echipelor de interventie si 2 salvatori montani, impreuna cu un echipaj al Postului de Jandarmerie Montana Zanoaga s-au deplasat la locul anterior mentionat, gasind turistii in autoturismul personal, autoturism echipat cu anvelope de vara si tractiune 2×4, in imposibilitatea de a continua drumul. Salvatorii au montat lanturile antiderapante si au escortat autoturismul pana la baza Salvamont Zanoaga, turistii aflandu-se in afara oricarui pericol.

Tragem un semnal de alarma si dorim sa atentionam turistii ce vin in zona montana sa aiba autoturismul echipat corespunzator sezonului de iarna.

In caz de urgenta puteti apela la numarul unic de urgenta 112, la Dispeceratul National Salvamont  0-SALVAMONT sau direct la Serviciul Public Judetean Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1