PPUSL! Paul Tomotaș este noul Secretar General al Umaniștilor Social – Liberali!


Forul de Conducere Colegială al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) a decis numirea domnului Paul Tomotaș în funcția de Secretar General al PPU (social-liberal).

Paul Tomotaș va prelua și conducerea celui mai nou departament al umaniștilor, destinat „Afacerilor de familie”. De asemenea, umaniștii vor avea doi noi Secretari Generali adjuncți, domnii Liviu Neagu și Bartha Ștefan Virgiliu.

Am preluat de astăzi, cu responsabilitate, funcția de Secretar General al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) având ca principal obiectiv dezvoltarea partidului ca doctrină umanistă și încercând să sprijin clasa de mijloc din România, care în ultimii ani a fost neglijată. În acest scop, la nivelul partidului, am înființat departamentul „Afaceri de familie”, care are ca prioritate sprijinirea familiilor atât din mediul urban, cât și din mediul rural, în a-și dezvolta o afacere, inclusiv prin suportul oferit de noi pentru atragerea fondurilor europene”, a declarat Paul Tomotaș, noul Secretar General al PPU (social-liberal).

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1