September 26, 2023
News Ticker

Forțele de ordine din Dâmbovița, la datorie! Pentru protecția și siguranța cetățenilor!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, la nivelul județului Dambovita, au fost intensificate acțiunile desfășurate în zonele de interes, respectiv in zonele unde se formează aglomerări de persoane, centre comerciale, piețe și mijloace de transport în comun. Scopul acțiunilor desfășurate este de a verifica modul in care se respectă măsurile de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor.

În urma activităților desfășurate, în ultimele 24 de ore, la nivelul județului Dâmbovița, echipele mixte de control au efectuat verificări la 130 de societăți comerciale.

Totodată, au fost aplicate 156 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, în valoare de 9 500 de lei.

De asemenea, polițiștii au verificat, în vederea respectării măsurilor de siguranță,307 mijloace de transport, 112 dintre acestea fiind mijloace destinate transportului public în comun.

Acțiunile vor continua în sistem integrat și în perioada următoare, forțele de ordine fiind permanent la datorie pentru siguranța comunității.

Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte măsurile impuse în contextul actual și le reamintim faptul ca evenimentele de tipul nunti, botezuri, mese festive sunt interzise!

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1