Lupte Libere – CS Târgoviște! Elevii lui Cornel Cornea, în stagiu de pregătire la Voina!


În această perioadă, luptătorii Clubului Sportiv Târgoviște și-au stabilit cartierul general la Voina, unde desfășoară un stagiu  centralizat de pregătire. Cei 9 sportivi se antrenează din greu sub comanda antrenorului Cornel Cornea.

Antrenamentele din cantonamentul de la Voina se bazează foarte mult pe dezvoltarea condiției fizice, pe dezvoltarea forței și pe cea a  rezistenței sportivilor.

Acest stagiu reprezintă pentru luptătorii clubului nostru o bună pregătire înainte de participarea la competițiile oficiale care vor debuta în luna martie.

Avem condiții foarte bune de pregătire. Alimentația și cazarea sunt la superlativ. Aici, sportivii trag din greu și au parte de câte două antrenamente pe zi. Ne pregătim pentru concursurile programate în acest an.

Acest cantonament a picat foarte bine pentru sportivii noștri. Când ne vom întoarce acasă știm foarte bine ce avem de făcut cu fiecare sportiv și la ce nivel de pregătire a ajuns”, ne-a declarat Cornel Cornea, antrenorul secției de lupte de la  CS Târgoviște.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1