September 30, 2023
News Ticker

Maia Ștefania Mihai! Antrenorii și jucatoarele de la CSM Târgoviște, sprijin pentru o elevă cu probleme de sănătate!

Jucătoarele și antrenorii echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște au avut un invitat special la antrenamentul din 2 februarie. Ședința de pregătire a liderului Diviziei A1 a fost urmărit de Maia Ștefania Mihai, o adolescentă, care se confruntă cu o problemă de sănătate gravă.

Elevă în clasa a IX a la Seminarul Teologic „Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, Maia Ștefania suferă de scolioză de gradul 50,3. Pentru a se trata, tânăra trebuie să meargă la ședințe de kinetoterapie de cinci ori pe săptămână. Perioada de tratament poate dura 5 ani, iar costurile sunt foarte ridicate.

Invitată la antrenamentul echipei de volei, tânăra a avut surpriza de a primi un ajutor din partea jucătoarelor și antrenorilor de la CSM Târgoviște. Gestul sportivelor a impresionat-o pe Maia Ștefania, care a declarat:

Sunt foarte emoționată și cu greu îmi pot opri lacrimile. Gestul acestor fete, acestor oameni, este primul ajutor pe care l-am primit pana acum. Țin sa le mulțumesc, atat eu cât și familia mea pentru acest gest de mare noblețe sufleteasca atât jucătoarelor echipei de volei cât și antrenorilor și celorlalți membri ai staff-ului care m-au ajutat. Sunteți niște oameni superbi. Va mulțumesc de o mie de ori….

Cei care vor să o sprijine pe tânără să își trateze această problemă de sănătate, o pot face donând orice sumă în contul: RO28 RNCB 0749 1691 4301 0001.

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1