September 27, 2022
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Pompierii, la ora bilanțului!

Vineri, 29 ianuarie 2021, la sediul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI), a avut loc prezentarea evaluării anuale a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Basarab I” al județului Dâmbovița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița (CJSU), pentru anul 2020.

Activitatea s-a desfășurat într-un cadru restrâns și a fost moderată de primul adjunct al inspectorului șef al ISU ”Basarab I” Dâmbovița – lt. colonel Alfred Hantăr.

La eveniment, ne-au onorat cu prezența: prefectul județului Dâmbovița – dr. ing. Popa Aurelian, secretarul general al Consiliului Județean Dâmbovița – dr. jr. Dănuț Nicolae Popa-Stănescu și reprezentanți ai unor instituții cu funcții de sprijin în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Comandanții subunităților de intervenție, alături de personal operativ din subordine și șefii structurilor funcționale ale inspectoratului, au participat la activitate în sistem videoconferință.

Prezentului comunicat îi atașăm Rapoartele de evaluare a activităților desfășurate de ISU ”Basarab I” Dâmbovița și CJSU Dâmbovița, în anul 2020.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1