December 2, 2023
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni desfășurate pentru siguranța cetățenilor!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele impuse în contextul epidemiologic actual.

Activităţile s-au desfășurat în sistem integrat şi au vizat, în special, zonele aglomerate, centrele și societățile comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Polițiștii dâmbovițeni au derulat activități atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 136 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate şi 315 mijloace de transport persoane, din care 110 mijloace de transport public în comun.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au fost aplicate 114 de sancțiuni contravenționale,  valoarea totală a acestora fiind de 10 000 de lei.

Reamintim cetățenilor că, în contextul actual, este necesar să manifeste un comportament responsabil și să nu se expună inutil unor riscuri.

 

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1