February 26, 2021
News Ticker

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Noua investiție în sistemul medical din Dâmbovița!

Am bifat astăzi încă o investiție în sistemul de sănătate dâmbovițean!

La Spitalul Municipal Moreni s-au montat containere care vin atât în sprijinul pacienţilor suspecţi sau diagnosticaţi cu COVID-19, cât și în ajutorul cadrelor medicale.

Este îmbucurător faptul că se renunță la corturile în care oamenii erau obligați să aștepte pentru a preluați de către personalul medical.

Am promis de la începutul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa că principala mea prioritate este sănătatea dâmboviţenilor.

Alături de vicepreședinții Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Luciana Cristea și Antonel Jijiie, dar și de primarul municipiului Moreni, Dinu Constantin, vom face tot ceea ce este posibil pentru sănătatea oamenilor, iar orice investiţie care aduce un plus în sistemul medical este întotdeauna binevenită.

Investiția asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița se ridică la aproximativ 335.000 de lei, iar suprafața containerelor este de 160 de metri pătrați.

Acestea sunt prevăzute cu instalație de încălzire, aer condiționat, grup sanitar și sunt dotate cu apartura și mobilierul necesare pentru acordarea asistenței medicale.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1