March 7, 2021
News Ticker

Cutremur de proporții în sistemul medical din Dâmbovița! Psiholog care a profesat 22 de ani cu o diplomă falsă!

Cutremur de proporții în sistemul medical din Dâmbovița! Un psiholog a profesat timp de 22 de ani în baza unei diplome false și care a făcut parte inclusiv din comisiile de eliberare a deținuților.

Riposta pe Net demarează o amplă anchetă jurnalistică, cu documente absolut incendiare, care vor demonstra mașinațiunile de neimaginat puse la cale pentru ca un fals psiholog să profeseze la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

Este vorba despre Sorinela (Avram) Păun, soția fostului șef al IPJ Dâmbovița, Sorin Păun, care a obținut un atestat fals de liberă practică, la propunerea Comisiei de Psihologie Clinică și Psihoterapie, încă din anul 2009.

Prima angajare a falsului psiholog se datorează unui chestor al Poliției Române aflat acum la pensie, implicat într-un alt scandal cu un controversat om de afaceri! În perioada în care directoare era dr. Anisa Sabadus!

Riposta pe Net vă prezintă diploma falsă care, în fapt, atestatul de libera practica (numărul 1909) i-ar aparține cu totul altei persoane și codul personal de parafă 09051 aparține unei a 3-a persoane.

Nume grele de foști directori de spital care au angajat-o, dar și al unor foști șefi de Poliție vor apărea în ancheta noastră jurnalistică.

Și totul a ieșit la iveală urmare a unei interpelări semnate de către un deputat USR adresată fostului Ministru al Sănătății, Nelu Tataru.

PS : Vă asigurăm că Riposta pe Net este singura publicație din țară care deține documentele ce atestă întreg circuitul acestui fals psiholog în sistemul medical din județul Dâmbovița.

Vom reveni!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1