July 2, 2022
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan! Ințeleg critica, dar nu pot să ignor calomnia!

Nu cred că nivelul „Opoziției” (sau cel puțin a unei părți din aceasta) din Consiliul Local Municipal Târgoviște să fi fost, vreodată, atât de jos. Eu nu-mi amintesc.

Înțeleg critica, îmi asum corecturile de bună-credință care vin să îmbunătățească proiectele administrative. Dar nu pot să ignor calomnia și, în general, poziția de „Gică Contra” fără argumente.

Eu credeam că cine ajunge în Consiliul Local are și puțină știință de carte. Nu reiau tot subiectul, pentru că avem lucruri mai frumoase de făcut în această perioadă – e vorba, pe scurt, de scoaterea din funcțiune a rețelei de troleibuze. O rețea nefuncțională de 15 ani.

Prefectura a constatat ceea ce era evident: că hotărârea adoptată în Consiliul Local (cu voturile consilierilor PSD) este absolut legală. Sper că nu bănuiește cineva vreun partizanat al Prefecturii cu Primăria Târgoviște

Revin, hotărârea este legală. Și, aș adăuga eu, absolut necesară pentru ceea ce va urma în Târgoviște din punct de vedere al modernizării transportului public: din martie vom avea pe străzi 28 de autobuze noi Mercedes, ecologice, hybrid, iar în ianuarie începe construirea noii infrastructuri: depou, stații de capăt, reabilitarea marilor bulevarde).

Sau poate tocmai asta îi deranjează pe unii?!

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1