March 29, 2024
News Ticker

Liderul CJD, Corneliu Ștefan! Principala mea prioritate este sănătatea dâmbovițenilor!

Am promis de la începutul mandatului de președinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa că principala mea prioritate este sănătatea dâmbovițenilor. Trebuie să facem tot ceea ce este posibil pentru sănătatea oamenilor, iar orice investiție care aduce un plus în sistemul medical este întotdeauna binevenită. Ca urmare a angajamentului luat în fața dâmbovițenilor, trei ansambluri modulare de containere încălzite se montează la această oră la Spitalul Județean de Urgenţă Târgoviște. Acestea vin în sprijinul pacienților suspecți sau diagnosticați cu COVID-19, care au nevoie de condiții cât mai bune de așteptare înainte de a fi preluați de medicii spitalului. Așadar, până vineri, astfel de spații de așteptare se vor monta la ambulatoriul de specialitate (44 mp), în Policlinică și la Unitatea Primiri Urgențe (75 mp), dar și la Secția de Boli Infecțioase (75 mp).

Alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Luciana Cristea, administratorul județului, Cristian Avanu, vom continua să găsim resursele necesare pentru investițiile atât de necesare în domeniul sănătății.

Le mulțumesc, de asemenea, pentru implicare, managerului Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, personalului medical al spitalului, dar și primarului Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Corneliu Ștefan – Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1