December 3, 2020
News Ticker

Petre Ionel! România, moșia lui Klaus Iohannis?!

Președintele României nu se ferește să afirme public faptul că vrea propriul Guvern după alegerile din 6 decembrie

(“Vom avea o nouă majoritate parlamentară, în jurul PNL, după care voi avea un Guvern!”).

Setea de putere, pe care o arată Klaus Johannis, este explicația clară pentru organizarea alegerilor, în ciuda situației pandemice tot mai grave din țara noastră.

Domnule Președinte, România nu este moșia dumneavoastră, este țara noastră, a fiecărui cetățean care își duce veacul aici!

Guvernul nu trebuie să fie al președintelui, ci al întregului popor! Trebuie să fie un Guvern format din oameni cu opinii diferite, care, împreună, să găsească cele mai bune soluții pentru orice problemă. Nu trebuie să fie un Guvern al unui singur om, care sa voteze pentru deciziile gândite de un singur creier!

Spune Președintele României: “Atunci când vom avea o noua majoritate, care se va forma, după alegeri, în jurul Partidului Național Liberal, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine și mă voi implica personal pentru reformarea, pentru modernizarea sistemului de sănătate…”. Până acum de ce nu s-a implicat președintele în niciun fel în reformarea sistemului de sănătate?

S-a dovedit că este un sistem extrem de “bolnav” încă din 2015. De fapt, atunci s-a reconfirmat ceea ce știm de 30 de ani. Unde a fost Klaus Johannis în ăștia 5 ani? Până acum ce l-a ținut să nu se implice?

Ce vă doriți, domnule Președinte? Să vă substituiți Guvernului și Parlamentului?

După 6 decembrie, vom asista cumva la “nașterea” unui dictator care pune interesele politice mai presus de viețile a milioane de oameni?

Ionel Petre

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1