March 29, 2024
News Ticker

Liderul PRO România, senatorul Adrian Țuțuianu! România a fost aruncată în criza de PNL-USR-PMP!

De ce nu prezintă Guvernul proiectul bugetului de stat și al asigurărilor sociale?

Dl Orban avea obligația legală să vină cu acest proiect la începutul lunii noiembrie. Disprețuitor și manipulator, a declarat că nu are de gând, pentru că e o „majoritate toxică” în Parlament.

Trec peste faptul că dl Orban jignește milioane de români care au votat în 2016, iar votul lor s-a concretizat în această reprezentare parlamentară. Dar primul ministru minte.

Anul trecut, cu același guvern și aceeași „majoritate toxică”, bugetul a trecut prin angajarea răspunderii, fără nicio dezbatere adevărată. Probabil, la fel va trece și acum, dar neapărat DUPĂ ALEGERI.

De ce după alegeri? Pentru că dl Orban și dl Cîțu și tot PNL-ul știu că, dacă prezintă acum cifrele bugetului de anul viitor, partidul se prăbușește. Ei nu au nici intenția, nici interesul de a face publice aceste cifre, pentru că ele vor arăta dezastrul incredibil care ne așteaptă, măsurile de austeritate pe care le pregătesc (creșterea taxelor, concedieri) și CRIZA profundă pe care va trebui s-o traversăm. Și atunci, în mod cinic, ascund acest proiect de buget până după alegeri, când speră să-i mai fi păcălit pe români.

NU PUTEM PERMITE ASTA! Dacă Guvernul Orban nu are de gând să facă publice datele bugetare pentru anul viitor, PRO ROMÂNIA va prezenta aceste cifre, cu deficitul adevărat, dobânzile la împrumuturi și prețul pe care-l plătim pentru aceste împrumuturi.

România a fost aruncată în CRIZĂ de PNL – USR – PMP și e nevoie de lideri care să știe să ne aducă înapoi, la normalitate. Pe 6 decembrie e ultima șansă – ProRomânia

Senator Adrian Țuțuianu – Președinte PRO România Dâmbovița

 

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1