December 3, 2020
News Ticker

PSD vs. PNL! Ionuț Săvoiu, atac la Virgil Guran! Să ne spună când se relansează procedura de achiziție anulată a modernizării DN71!

Liderul PSD Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, a adresat o serie de întrebării președintelui PNL județean, Virgil Guran – consilier personal al Premierului Ludovic Orban, privind o serie de investiții absolut vitale pentru dezvoltarea economică a județului Dâmbovița.

În loc ne vorbească despre lucruri care încă nu pot fi prevăzute când se vor fi întâmplat, liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran, ar trebui ne spună când se relansează procedura de achiziție anulată a modernizării DN71, pe tronsonul Târgoviște – Sinaia ! La fel am fi dorit știm când se relua procedura, suspendată de câteva luni, a lărgirii pe 4 benzi a DN7, Baldana – Titu, și când va ajunge în faza de licitație drumul de legătură A1 (ieșire Corbii Mari / Potlogi – Titu). Vreau precizez foarte clar , daca în perioada 2013 – 2018, nu ar fi existat o preocupare permanentă în pregătirea, aprobarea și asigurarea finanțării celor 2 proiecte, prin includerea acestora în MasterPlan -ul General de Transport al României, nici nu am fi putut discuta astăzi de proceduri de achiziție pentru execuția acestor investiții majore în județ. Ca o informație de ultimă oră, pot spun a fost reluată procedura pe DN7 Bâldana – Titu, cu depunerea ofertelor pe data de 4 Noiembrie 2020″, ne-a mărturisit Ionuț Săvoiu – Vicepreședinte PSD Dâmbovița și Președinte PSD Titu, în cadrul emisiunii Riposta !, la Televiziunea Regională Columna TV Târgoviște.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1