December 1, 2020
News Ticker

Tensiuni în PRO România Dâmbovița! Nume grele lipsesc de pe listele de candidați la parlamentare!

Stare tensionată în PRO România Dâmbovița, cauzată de absența unor nume grele pe listele de candidați la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, în contextul în care, șiașa, formațiunea politică prezidată de senatorul Adrian Țuțuianu nu a reușit obțină rezultate pe măsură așteptărilor la alegerile locale.

Printre liderii cu greutate care nu au fost incluși pe listele de candidați se numără Felix Goldbach, Cosmin Bozieru, Camelia Roxana Lepădat, Alin Marina, Silvia Mareș sau Emil Bondilă.

De exemplu, Felix Goldbach a muncit enorm în campania electorală pentru alegerile locale și ne-a oferit foarte mulți candidați de valoare. Profesorul și-a mai depus și dosarul de candidatură și pentru Camera Deputaților, și pentru Senat. Degeaba! Sunt colegi care au notorietate, precum Cosmin Bozieru, Camelia Lepădat sau Emil Bondila și, evident, Felix Goldbach, colegi de valoare, dar care n-au avut loc pe liste din cauza unor No Name – uri promovați după nu știu ce criterii. E absolut regretabil ce se întâmplă!”, ne-a mărturisit unul dintre liderii PRO România. De altfel, așa se explică și seria demisiilor răsunatoare din PRO România, Ioan Mocioalca (liderul de la Caraș), Ioana Petrescu (ex – Ministrul de Finanțe) sau Dumitru Goldbach (președinte PRO România Teleorman), fratele lui Felix Goldbach.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1