December 1, 2020
News Ticker

Poliția Dâmbovița! Acțiuni de control privind circulația pe drumurile publice!

Polițiștii de la rutieră acționează, în perioada 19-29 octombrie, pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de vehicule înregistrate în circulație care nu respectă prevederile legale.

Astfel, pe parcursul zilei de ieri, 21 octombrie, polițiștii au aplicat 76 de sancțiuni contravenționale șoferilor care au încălcat prevederile O.U.G 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut un certificat și un set de plăcuțe de înregistrare.

În cadrul activităților, polițiștii controlează documentele conducătorilor auto și ale vehiculelor conduse de aceștia, verifică funcționarea corespunzătoare a sistemului de iluminat și semnalizat, efectuează testări cu aparatul etilotest,  în vederea prevenirii săvârșirii unor fapte care ar putea pune în pericol siguranța traficului rutier.

Vă reamintim că polițiștii de la rutieră sunt permanent prezenți pe drumurile publice de pe raza județului Dâmbovița, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere, desfășurând activități pentru siguranța cetățenilor.

Totodată, prin acțiunile desfășurate, sunt vizați toți participanții la trafic care nu respectă  regulile privind circulația pe drumurile publice.

 

 

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1