October 27, 2020
News Ticker

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Președintele actual, Otto cel Mare de Sibiu!

Democrația care poate fi pusă la colț în așteptare de crize, nu mai este democrație. Pentru că orice, dar absolut orice întâmplare inventată sau reală poate fi catalogată drept criză securitară.
Pe guvernanții struniți de oculta euroatlantă nu-i interesează legitimitatea. Legal, câți votează atât contează. Deci nu există un prag electoral care să-i invalideze. Legile sunt interpretate și aranjate pentru protecția lor! Și nu mai pot ei de o majoritate tăcută care nu se exprimă la vot. Ei au nevoie doar de protocoale secrete cu care să bifeze alegerile și constituirea unei majorități (da, chiar și din 40% prezență) pentru modificarea Constituției.
Executivul e disperat să vireze spre o republică prezidențială, cu o nouă Constituție care să-i dea puteri suplimentare,
Și evident Președintelui actual “Otto cel Mare de Sibiu” dezlegarea la încă două mandate prezidențiale (sau mai multe, de ce nu) odată cu adoptarea noii Constituții.
Criză securitară derivată din criza sanitară, așa i se spune mai nou psihozei cu care guvernele lumii încearcă în forță, să controleze masele conform Agendei 2030 a ONU, pe care toți demnitarii din guvernele lumii au semnat-o.
Noi, ca partid suveranist, nu trebuie să le spunem românilor că viața lor a devenit mizerabilă și se transformă radical doar pentru faptul că niște inepți fără studii, acoperiți și impostori vor să schimbe radical societatea românească, cică ca să salveze ei neamul și patria de o epidemie. Și că politicile liberal progresiste aberante, fără ideologie de gen, o sa-i priveze în curând și de locurile de muncă și de conturile bancare și de drepturile religioase și civile, de dreptul la educație, dreptul la servicii garantate medicale și sociale, plis libertatea de a te aduna si protesta și de a călători, posibil în viitorul apropiat vor pune taxe și pe oxigen și pe apă și pe hrană, și în general de toată normalitatea vieții românilor.
Românii de rând, plătesc și vor plăti scump în războiul fraticid pentru puterea avidă și lăcomia de bani a politicienilor impostori.
Uniți și solidari suntem puternici, distanțați fizic și social suntem slabi, manipulați și dezbinați!
Împreună consecvenți credinței și democrației suntem puternici!
Cu Dumnezeu înainte!
Silviu Crăescu
Președinte
Partidul Dreapta Republicană
Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1