Deputatul PSD, Carmen Holban! Echipa PSD a dovedit forță, unitate și profesionalism!


“Dragi dâmbovițeni,

Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care ați acordat-o Partidului Social Democrat și candidaților noștri la alegerile locale de duminică, 27 septembrie.

Echipa PSD #Dâmbovița și-a dovedit încă o dată forța, unitatea și profesionalismul, chiar dacă am traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Mulțumesc pentru participarea și votul vostru, dat modernizării județului, municipiului Târgoviște și altor 62 de localități dâmbovițene unde au fost aleși primari PSD. Noul președinte al Consiliului Județean, Corneliu Ștefan, primarul Târgoviștei Cristian Stan, toți primarii și aleșii noștri locali constituie garanția solidă a obținerii rezultatelor propuse pentru dezvoltarea județului!

Am muncit mult în această campanie electorală și le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit în eforturile noastre, deoarece dâmbovițenii au apreciat proiectele importante realizate de PSD pentru oameni.

Scrutinul de duminică responsabilizează noua conducere a Consiliului Județean, primarii, consilierii noștri locali și județeni să răspundă așteptărilor dumneavoastră în ceea ce privește investițiile ce vor fi realizate în următoarea perioadă, în scopul creșterii bunăstării oamenilor și a creării condițiilor optime de trai în fiecare comunitate.

Echipa PSD a dovedit că este la dispoziția dâmbovițenilor, iar implicarea noastră va fi totală și de acum înainte.

Sunt încrezătoare că vom avea o campanie electorală cel puțin la fel de pozitivă și pentru alegerile parlamentare, unde ne dorim să depășim scorul obținut la scrutinul de duminică!

Mulțumesc tuturor celor care ne-au acordat votul lor și îi felicit pe câștigători și pe toți colegii din PSD Dâmbovița pentru munca depusă în această campanie electorală”.

Deputat Carmen Holban – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments Box

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1