January 16, 2021
News Ticker

Cum e aia cu Fără Penali în Funcții Publice?! Candidat USR PLUS Târgoviște, fugărit de Poliție prin mai multe localități

Fără Penali în Funcții Publice! Acesta este sloganul de campanie electorală al Alianței USR – PLUS, dar care reprezintă doar o minciună sfruntată, menită să păcălească electoratul! Un exemplu concret al demagogiei și ipocriziei USR – PLUS îl reprezintă tânărul Alin Mihai Predescu, locul 6 pe lista de candidați USR – PLUS pentru Consiliul Local Municipal Târgoviște, implicat într-un eveniment rutier, relatat de publicația noastră anul trecut, eveniment care s-a finalizat cu un dosar penal de toată frumusețea.

Poliția Dâmbovița! Șofer fugar, din Târgoviște, oprit cu focuri de armă

Aflat la volanul unui autoturism marca BMW, Alin Mihai Predescu, tânărul USR – ist PLUS Cel Fară Penali în Funcții, a fost fugărit de Poliția Rutieră prin mai multe localități din județul Dâmbovița, fiind oprit după ce unul dintre agenții de poliție de la Serviciul Rutier a utilizat armamentul din dotare, executând 3 focuri în plan vertical.

Votați candidații USR – PLUS la Consiliul Local Municipal Târgoviște! Târgovișteni, dacă vreți să fiți fugăriți prin oraș de aleșii locali vitezomani USR – PLUS, sunați la 112! Poliția o să-i fugărească pe ei.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1