October 27, 2020
News Ticker

Înregistrări explozive la PNL Găești! Slăvilă și Griguță, acuzați de șantaj, mită și trafic de influență!

Înregistrări explozive la PNL Găești, în care sunt implicați consilierul local Cătălin Slăvilă (fost polițist condamnat pentru proxenetism și trafic de carne vie), Primarul Orașului Găești, Gheorghe Grigore – liderul PNL Găești și Vicepreședinte PNL Dâmbovița, și un cunoscut om de afaceri din Găești. Liderii PNL Găești sunt acuzați de șantaj, mită și trafic de influență!

Au apărut primele înregistrări care îl demască pe consilierul local PNL Găești, Cătălin Slăvilă, culmea, Președintele Departamentului de Ordine Publică din cadrul PNL Dâmbovița, care tranzacționează sume dintr-un contract de lucrări pe banii găeștenilor în folosul său și al primarului Gheorghe Grigore, alias Griguță.

La minutul 1:06 al înregistrării, Slăvilă îi transmite omului de afaceri cum face el jocurile în PNL! Sigur, aceste jocuri au și un preț: 66% dintr-un contract public costă traficul de influență. La minutul 1:15, peste limita de imaginație a omului de afaceri, care se vede nevoit să îi explice alesului local PNL Găești că, din 100 de milioane lei, îi rămân doar 44 (minutul 1:25). Atât de bine cunoaște Codul Fiscal consilierului local PNL Găești, Cătălin Slăvilă, încât crede că TVA – ul unei firme este achitat doar de cel care plătește respectiva factură, nu de cel care primește suma (minutul 1:32). Omul de afaceri invocă mila și îl îndeamnă pe Slăvilă să vorbească el cu primarul să aibă pretenții mai mici  (minutul 1:54). Slăvilă recunoaște că și el îi dă lui Griguță pentru că fata acestuia vrea să-și ia un apartament (minutul 2:00). La numărătoarea finală a banilor, 88 de milioane din 100 ajung la Griguță să-i ia odraslei sale apartament! Ascultați și vă minunați!

Potrivit unor surse, din cauza tergiversării nejustificate a dosarului la Parchetul Județean Dâmbovița, a fost informată și Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIJ), aceasta începând urmărirea penală în REM.

Întrucât Referendumul pentru Justiție din anul 2019 a trecut cu un procent covârșitor, îi solicităm liderului PNL Dâmbovița, Virgil Guran, să nu pună în pericol credibilitatea Președintelui României, Klaus Iohannis și a PNL și să anuleze de urgență candidatura primarului Gheorghe Grigore și excluderea din partid a celor 2 lideri PNL, Griguță și Slăvilă, implicați în fapte grave de corupție.

PS: În episoadele următoare veți afla cum cei 2 sunt implicați în alte cazuri de corupție, de exemplu cu angajări la Spitalul Orășenesc Găești (37) contracost, în schimbul a 6000 de euro / pers.Vom reveni!

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1