October 25, 2020
News Ticker

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan! Lucrările neconforme de pe Calea Ialomiței se refac pe banii constructorului!

Da, bolnavilor de voturi de la PNL, lucrările neconforme de pe Calea Ialomiței se refac PE BANII CONSTRUCTORULUI!

În logica disperată de campanie electorală, unii au ajuns să înjure orice, oricât de corect sau drept ar fi demersul. Programul lor politic e înjurătura. Acum înjură că se refac lucrările neconforme de pe centură ( o centură asfaltată în proporție de 80% – n.b.) Probabil, dacă erau ei la putere, ar fi închis ochii, ar fi plătit și ar fi mers mai departe.

Eu nu am glumit când am spus că nu plătesc NIMIC din ce nu e făcut cum trebuie. Prefer să întârzii o zi sau o săptămână sau o lună și tot nu plătesc până nu reface constructorul totul PE BANII LUI. Dacă e nevoie, pune din nou tot asfaltul, până e 100% conform.

Nu mă joc pe banii târgoviștenilor, așa cum ar vrea (și ar face, probabil) cei care mă înjură astăzi. Pentru că eu nu sunt falimentar de profesie ca ei. Și nu o să las niciodată orașul pe mâna lor, ca să-l falimenteze.

P.S: la lucrările pe PIDU A (micro 6), s-au plătit penalități de peste 11.000.000 lei de către constructor pentru că NU AM ÎNCHIS OCHII.

Daniel Cristian Stan – Primarul Municipiului Târgoviște

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1