September 25, 2020
News Ticker

Liderul Forțelor Naționaliste (PDR), Silviu Crăescu! Președintele din Deal merită suspendarea!

Minciuna în România atrage electorat în ultimii 30 de ani, hoții sunt oameni cinstiți.
Iar patrioți, naționaliștii și suveraniștii și cei care vor o schimbare politică sunt făcuți infractori.

Prea puțini români își dau seama de aceste lucruri.

Noi, ca partid suveranist republican, nu ne luptăm cu niște lideri impostori, răi și netrebnici, ci cu păpușile altora- Păpușarilor!

Interlopi politici la sfarșit de mandat, cu o mentalitate veche mafiotă fac jocurile oculte pentru a face în mod progresist ocult din PNL un megapartid-stat mafiot!

Pentru a avea Președintele urât de popor, toată puterea în stat!

Da. Nu sunt bani de măști pentru familiile defavorizate.
Da. Nu sunt bani de măriri de alocații pentru copii si persoanele cu handicap.
Da. Nu sunt bani pentru majorarea pensilor mizere. Nu. Dar sunt bani la buget doar pentru MITĂ electoral POLITICĂ!!!

În aceste zile de foc. Guwernul cară toți primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani ca ajutor la buget în schimbul sfintei adeziuni la PNL – partidul mafiot-stat.

Dacă aleșii locali, nu acceptă tainul, să sară cu arme si bagaje în partidul ce se dorește stat, aceștia sunt amenințați de binevoitorii națiunii, că îi bagă ușor pe baza legilor recente, în carantină!

Cine nu cedează presiunilor, este amenințat și șantajat!

PNL nu e în stare să convingă electoratul bolnav de prea bine, sătul de ” suspendată democrație”, ce il părăsește, de aia încearcă sistemul subteran galben, să-i ia cu forța pe cei care în trecut și prezent, au demonstrat că au făcut ceva bun și remarcabil pe baza votului electoral pentru comunitățile lor.

Ca lider al partidului suveranist Dreapta Republicana, le spun tuturor românilor, sfârșitul politic a acestor multicolorați impostori politici, acoperiți de externe interese, ciocli angajati la stat, hoți și mafioți este aproape, indiferent că noi ca organizație politică ajungem în Parlament sau nu suntem lăsați de forțele oculte.

Astăzi, partidul progresist liberal neomarxist conduce România cu legi dure anti-liberale, distrugând la fel ca și celelalte urâte de popor partide politice traditionale disfunctionale economia și comite cu apanajul și protecția instituție DNA și a serviciilor secrete și nesecrete, fapte penale una după alta.

Președintele din Deal și Guwernul marionetă, pe fondul unei situații medicale imprevizibile, odată cu trendul luptei anticorupție cu multizerouri doar prin înfierarea leprei roșii, cu de la sine aroganță, toate instituțiile statului într-un rai al criminalității și pentru acest lucru, se merită ca primă pedeapsă SUSPENDAREA!

PNL, se pare că aflat deja în campanie electorală, uită de democrație …completarea legii; este o deturnare de putere și o încălcare a separației puterilor în stat;

Silviu Crăescu

Președinte
Partidul Dreapta Republicană

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1