September 25, 2020
News Ticker

Liderii ADN și-au prezentat candidații la alegerile locale pentru Târgoviște, Crevedia și CJD

În prezența liderilor naționali Catalin Ivan (coordonator ADN la nivel central, ex- purtător de cuvânt și europarlamentar PSD) și Florin Toader (coordonator regional ADN Muntenia), Alternativa pentru Demnitate Națională (ADN) Dâmbovița, condusă de către av. Mihai Alecu, și-a prezentat candidații la alegerile locale pentru Primăria Municipiului Târgoviște (Florin Bobeică), Președinția Consiliului Județean Dâmbovița (Florin Georgescu) și Primăria Crevedia (Petre Mitu).

Liderul ADN, Cătălin Ivan, a declarat va ataca la CCR decizia de organizare a alegerilor locale pentru data de 27 septembrie, motivat de faptul toate acțiunile electorale (campanie de strângere de semnături, întâlniri cu alegătorii etc) sunt intens afectate de pericolul răspândirii noului coronavirus. De altfel, cu excepția PNL, în opinia lui Catalin Ivan, toate formațiunile politice au mari probleme în desfășurarea activităților de precampanie și campanie electorală. În alta ordine de idei, cei 3 candidați și-au prezentat proiectele avute în vedere spre finalizare pentru dezvoltarea comunităților pe care speră le reprezinte, liderii ADN susținând au pregătiți deja candidați în 70% dintre cele 89 de localități ale Dâmboviței.

“PNL – ul încearcă pună mâna pe puterea absolută din România și sunt dispuși sacrifice vieți nevinovate. Pentru PNL și Președintele Iohannis contează doar dețină controlul absolut în România (…) Un motiv mai bun pentru suspendarea președintelui țării nu există !”, a declarat Cătălin Ivan – Coordonator Național ADN.

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1