September 25, 2020
News Ticker

ISU Basarab I Dâmbovița! Incendiu la o anexă și casă din Mogoșani!

Pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați și au intervenit cu 3 autospeciale de intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (bucătărie de vară) din localitatea Mogoșani.

Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins și la acoperișul unei locuințe situată în imediata apropiere, pe proprietatea învecinată.

La prima proprietate (de unde a pornit incendiul) au ars: bucătăria de vară (construită din lemn) pe o suprafață de cca. 30mp și materiale combustibile din aceasta (piese de mobilier și obiecte de uz casnic și gospodăresc). La cea de a doua proprietate a ars acoperișul casei pe o suprafață de cca.150mp și cca.500kg porumb (boabe).

Intervenția promptă a pompierilor, care au lichidat incendiul în mai puțin de o oră, a salvat din calea flăcărilor locuința proprietarului și restul casei vecine.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că incendiul s-a produs din cauza unor scăpări de gaze combustibile (butan) la o butelie de aragaz, proprietarul verificând etanșeitatea buteliei cu o lumânare.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu s-au înregistrat victime.

 

 

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1