September 20, 2020
News Ticker

Inițiativa Robert Harabagiu! Va aparea Dinamo Flacăra Moreni, Handbal – Divizia A!

Am demarat pentru Moreni și iubitorii handbalului,un proiect de suflet.
La MORENI am reușit să închei o înțelegere cu echipa de handbal DINAMO București, campioana României, înființarea echipei de div.A DINAMO FLACĂRA MORENI.
Încep lucrurile frumoase!!

GSIP Moreni a încheiat un protocol de colaborare cu secția de handbal a clubului Dinamo. Astfel, Moreniul va avea echipă în liga a doua din România, care se va numi Dinamo Flacăra și va avea în componență cel puțin 8-10 handbaliști formați de gruparea dâmbovițeană.

E un moment istoric pentru handbalul din Moreni. Costurile legate de echipament și arbitraje  vor fi suportate de Dinamo. Noi punem la dispoziție sala și asigurăm costurile cu transportul. E prima dată când Moreniul are o astfel de colaborare cu campioana României. Țin să le mulțumesc lui Ionuț Popa, președintele CS Dinamo, lui Diane Samungi, președintele secției de handbal a clubului, lui Ovidiu Semen, cât și lui Daniel Georgescu, omul care ne-a ajutat să facem această înțelegere. Pentru toți morenarii și dinamoviștii cărora le place handbalul, ceea ce se întâmplă este un lucru frumos, a declarat prof, Robert Harabagiu, arbitru internațional și vicepreședintele Asociației Județene de Handbal Dâmbovița. O altă veste bună pentru iubitorii handbalului din județ este aceea că echipa mare a lui Dinamo, campioana en-titre din Liga Zimbrilor, va susține 3-4 meciuri oficiale la Moreni în sezonul 2020-2021.

Sursa- Robert Harabagiu

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1