November 27, 2020
News Ticker

Deputatul PSD, Claudia Gilia! Iohannis nu știe că guvernarea se află în mâinile Guwernului meu PNL!

PSD, PSD, PSD – revine obsesiv în orice discurs al Președintelui Iohannis.
Nu știu ce preocupări a avut în ultimul timp Președintele, dar sigur nu referitoare la cetățenii Republicii.

❓Oare, Iohannis are pierderi de memorie?❓
❓ Nu știe că guvernarea țării se află în mâinile “Guwernului meu” PNL?❓

Președintele Iohannis trebuie să înțeleagă că este șeful statului, nu agentul electoral al PNL. Și să înceapă să se comporte ca un Președinte, al tuturor românilor!

Mai mult ca niciodată, românii au nevoie de încredere și siguranță. De încredere în deciziile celor care îi conduc și decid pentru viața lor. De siguranța că acolo sus cineva competent se preocupă de rezolvarea problemelor lor, și nu de campanie electorală continuă.

⛔Este jenant și penibil pentru Președintele României că dă iarăși vina pe Opoziție, pentru eșecul Guvernului său.
⛔ PNL a avut pe masă toate butoanele puterii prin care putea controla pandemia: Președintele statului, Guvern, Prim-ministru, Ministerul Sănătății, Ministerul de Interne, Ministerul Apărării Naționale, Serviciile Secrete, DSP, ISU și toate celelalte instituții implicate în gestionarea pandemiei. Când ai toate aceste butoane pe masă e penibil să dai vina pe altcineva pentru eșecul tău.

⛔Pe cât de violentă, pe atât de ridicolă a fost declarația Președintelui Iohannis. Nu poți lua în serios o astfel de abordare. Cum să creeze un partid de Opoziție o criză sanitară?

➡️PSD nu face teste COVID;
➡️PSD nu comunică datele despre pandemie;
➡️ PSD nu a stabilit restricții pentru populație;
➡️ PSD nu a stabilit protocolale de testare și de tratament.

❓Cum să crească numărul de cazuri COVID din cauza PSD?❓Este ridicol!‼
❓Cum să acuzi PSD că face o amplă campanie de manipulare, când Guvernul liberal a plătit sume uriașe – 50 de milioane de euro – pentru așa-zisa campania de informare publică, care a asigurat prezența masivă a liderilor PNL în toată mass-media?❓

⚠️Singurul vinovat pentru proasta gestiune a crizei medicale, pentru creșterea numărului de cazuri a fost, este și va rămâne Guvernul lui Iohannis.

⚠️ În aceste condiții este dezgustătoare și total mincinoasă intervenția Președintelui Iohannis care încearcă cu disperare să arunce asupra adversarilor politici eșecul îngrozitor al guvernării sale PNL-iste de a gestiona criza COVID.
o E o ticăloșie ordinară acuzația că PSD a tras de timp în Parlament. Faptele sunt clare, indiferent cât de mult nu-i convin lui Iohannis.

⚠️Singurul vinovat pentru lipsa legislației necesare este Guvernul PNL, care nu odată, ci de două ori a lăsat țara și autotățile fără instrumentele legale de acțiune….de altfel, este simptomatic că Iohannis nu scoate o silabă despre prostul exemplu – factor esențial de subminare a încrederii oamenilor – respectiv aroganțele sfidătoare ale liderilor liberali care au încălcat repetat restricțiile impuse și pe care populația era obligată să le respecte.

⚠️În fapt, Iohannis încearcă cu disperare să atragă PSD într-o dispută publică vehementă cu scopul de a reactiva talibanii de dreapta, de a ațâta din nou ura dintre români, pentru a menține, cât de cât, șansele electorale ale PNL, aflat în cădere liberă.

⚠️ Mai mult ca niciodată, românii nu au nevoie acum de războaiele politice ale Președintelui, de înfierări ale adversarilor politici, sau de pasări de responsabilitate.

Domnule Președinte, de ce a lipsit din discursul dumneavoastră preocuparea pentru modul în care va începe școală în septembrie (că doar erați cu “Romania Educată”), despre măsurile pentru redresarea economică, despre măsurile de siguranță sanitară?

Răspunsul este simplu: NU vă pasă!
La dumneavoastră este doar despre alegeri electorale…despre cum să scăpați de PSD!

Deputat Claudia Gilia – Vicepreședinte PSD Dâmbovița

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

UA-109162589-1